Följ min blogg med bloglovin

Fyra korta saker

Fyra korta saker.

1.Hej jag heter Fredrik och jag älskar Stephen King.

2.Imorn ska jag köpa The Shining på bokhandeln.

3.Nu tänker jag kolla på en film med chipps och dipp.

4.Jag älskar inte mitt liv, men jag älskar mig själv och det kommer man långt på


"If you don't have the time to read, you don't have the time or the tools to write" - Stephen King

IN YOUR HEAD

Totalt likgiltig. Jag hakar upp mig på fel saker. NU tänker jag däremot göra världens tråkigaste sak som måste göras och jag tänker inte berätta vad det är. För då skäms jag ihjäl. Eller vänta, jag skäms redan. Önska mig lycka till :)

Totalt likgiltig.

L y c k a



Blunda och känn hur kraften strömmar igenom dig. Varenda cell i kroppen vibrerar av energi och den energin måste släppas lös. Så öppna ögonen och skrik ut kraften, den starkaste kraften i världen. Lycka. Det finns ett bränsle som ger energi åt lyckan och det är du. Ladda upp dig och explodera. För du är oövervinnlig med lycka.

Sedan tänkte jag börja ladda upp lite bilder ibland för er skull. Alla awesome inlägg kan bli lite långtråkiga utan bilder ibland, så därför lovar jag att trycka upp lite bilder ibland.







Det lyckligaste minnet jag har. Ingenting slår det.


Lookatme

Förut när du kollade på mig i smyg så sökte jag upp blicken och du tittade bort. Alltid likadant. Nuförtiden så låter jag dig kolla på mig. Jag låtsas om att jag inte ser hur du glor på mig. För jag älskar när du tittar på mig och jag undrar vad du ser. Ur ögonvrån så ser jag nyfikenhet i din blick, gud vet att jag älskar nyfikenhet.

Så jag frågar dig,

vad ser du?

Cheers

Haha läser gamla uppsatser/dikter från högstadiet. Det är ganska underhållande-

UPPLYSNINGENS TIMME

Anonym om Ehm.:
"Själv ser jag inte på kärlek på det sättet, känslorna kan mycket väl vara riktiga redan som rebellisk tonåring. Problemet är att livet hela tiden kräver erfarenhet, även i relationer. Så om man finner kärlek i unga år så har man oftast inte förståndet att behålla den och låta den växa. Man förstår inte livet tillräckligt väl och därför kan relationen aldrig bli något riktigt. Vilken då kan ses som en kärlek som inte är äkta. Sen är det klart att det finns undantag, till och med många av dem, då inte ens känslorna är äkta utan endast tros vara det. Jag tror bara att det inte aktuellt i alla fallen."


JAAAAAAAAAAAAAAAA! Äntligen någon som förstår vad det hela handlar om. Fast jag har mycket osagt i ämnet kärlek. Väldigt mycket osagt, men jag sparar det till en annan dag. Har inte så mycket kärlekstankar i mitt huvud längre. Det är som en avlägsen dröm.

Önsketanke, tänk om alla var som jag

Idag fick jag två bra känslor. Hur menar jag då? Alltså, två stunder på den här dagen gjorde det till en speciell dag.

Första tillfället var i matsalen. Sitter och lyssnar på en låt som jag inte har lyssnat på skitlänge. Då är det som om en kraft sveper in mig i ett osynligt täcke. Jag blundar och känner en rysning längs ryggen. Ni vet säkert att man kan minnas saker när man lyssnar på en gammal låt, men jag mindes ingenting. Inga bilder, inga röster, inga lukter. Jag mindes bara känslan, och den känslan fick mig att rysa av välbehag. Sen var det din reaktion. Du som att snett till höger framför mig. Jag ser nyfikenheten i din blick, du undrar vad tusan jag just gjorde. Tänk ifall alla i matsalen satt och blundade i några sekunder och rycker till lite i kroppen. Rätt coolt. (Önsketanke, tänk om alla var som jag)

Andra tillfället var när jag gick på den där tipsrundan (observera att den sög) och var i andra tankar som vanligt. Plötsligt får jag höra ett "Hej Fredrik" och min hjärna reagerar blixtsnabbt men kroppen hänger inte riktigt med lika fort. Jag ser dig och hinner precis klämma fram ett "heeeeej" innan allt är borta lika fort som det kom. Det som gjorde det hela coolare var att jag lyssnade på musik (som vanligt) och då var det som om att allt gick i slowmotion. Därav min sega reaktion.

Det är livets små stunder som gör det värt att leva. Något oväntat. Något hastigt. Jag försökte återuppleva känslan som jag fick i matsalen efteråt, men det gick inte. Låten passerade förbi obemärkt. Kanske är det bara det undermedvetna som kommer ihåg känslor?

Ehm.

Kärlek har aldrig varit min grej. Det vet ni. Jag gillar mera sorg och hat och sånt :D VAD FÅR JAG UT AV DET undrar ni kanske. Alltså, det är en ganska intressant grej som kanske förändrar eran syn på mig.

Komiker är roliga. Eller hur? Men bara för att dom är roliga, betyder det att dom är glada hela tiden? Liksom, det säger emot sig själv. En ledsen komiker. Det låter bara dumt.

Samma sak är det för mig fast motsatsen. Även ifall jag skriver om ett totalt jävla mörker så betyder det inte att det ÄR så. Fast jag ser bra ut i smärta. Alla gör det. Man blir genast mycket vackrare. Konstigt det där med smärta.

Om många är när min äldsta dotter (Jag vet att jag kommer få en dotter så ni behöver inte ens ifrågasätta det) kommer hem med nån badass och säger att det är kärlek, då tänker jag minnas. Minnas den tid då jag var med min första tjej och sa att det var kärlek. Jag trodde verkligen det. Hur skulle det inte kunna vara det? MEN ICKE, skenet bedrar. Min dotter kommer hata mig för att jag säger att hon inte kan stava till kärlek. GUD så jag längtar, att vara en vis man i mina bästa år. Jag kommer få smarta barn.

Nu kommer vi till ett nytt sidospår, men jag kan inte låta bli. När det är någonting jag inte förstår så brukar jag skylla på att jag bara är 16 år. Är det en ursäkt? Kan man inte vara klok som tonåring? Egentligen inte, eftersom visheten kommer med åren. Så vad är jag? Det känns fel att säga smart, för jag svarar inte alltid rätt på alla frågor som ställts. Jag ställer frågorna istället.

Så frågan är (haha), VAD ÄR JAG?

Ifall du har orkat läsa hela inlägget, så försök ge mig ett bra svar. För jag är bara frågeställaren.

För vad är lycka när man inte ler

Dina skämt faller tomma i luften ,
men jag skrattar ändå.
Dina djupa ögon är fyllda av missnöje ,
men jag vill inte förstå.
Dina löften blåser bort med vinden,
men jag litar på dig ändå.
För vad är lycka när man inte ler?

Dina ursäkter ligger tveksamt i luften,
men jag gråter ändå.
Dina djupa ögon är fyllda av ånger,
men jag vill inte förstå.
Dina löften lyser upp min värld,
men jag vet att du hittar på.
För vad är sorg när man inte hoppas?

Dina ord är frusna i mitt minne,
för du talar inte mer.
Dina djupa ögon är fyllda av tomhet,
för du blundar när du ser.
Dina löften varade inte länge,
För vad är livet när man ingenting ger?

Kort och gott

Hej, att spela gitarr är roligt.

Ett djupare inlägg kommer senare ifall jag får tid.

Franskläxa suger, au revoir


I Fredriks värld

I min värld, Fredriks värld, så finns det ett kastsystem. Det ska jag berätta om idag.

De kastlösa i Fredriks värld, är de som inte vill förstå mig. De står på stranden men kan inte se havet.

Det lägsta kastet är de som vill förstå mig. Trots att det är det lägsta kastet så älskar jag deras oförstående blickar. De har har bara doppat tån i mitt oändliga hav av tankar.

Det mellersta kastet är de som försöker förstå mig. De har har tagit steget högre. De strävar efter förståelse och kunskap. De simmar runt i mitt hav och förstår en del av mig, men bara det jag väljer att visa dem.

Det högsta kastet är de som förstår mig. Äntligen har de besegrat rädslan och simmat ner till botten. Där på botten så tar de del av mina innersta tankar och förstår dem. Det finns tre stycken av det högsta kastet och jag tror ni vet vilka ni är. En har alltid funnits där. Två har kommit nyligen.

Jag älskar att leka gud. För här är jag gud. Men en gud utan sina troende är ingen gud. Ni gör mig till gud, alla ni som är en del av Fredriks värld.

SEN till slutsatsen. Det är så här jag värderar folk. Kanske lite grymt i sättet, men väldigt underhållande. Behöver du då ta det här på allvar? ICKE, säger jag. Du är en människa och jag älskar dig för den du är.
Du behöver inte vara en del av min värld. Jag är inte din gud, men låt mig vara den som du ser upp till.

Jag tänker inte missbruka det. Jag lovar. För du gör mig till den jag är.

Fredriks drömmar

Idag ska jag berätta om mina drömmar. Vissa kommer ihåg sina drömmar andra gör inte det. Varför är det så? Jag känner mig mäktig som kommer ihåg mina drömmar, MWAHAHA. Det roliga med de här drömmarna är att de är återkommande.

Nr 1. Det är massa elaka människor som vill slå mig. Men då flyger jag ifrån dem . Jag flyger ifrån dem och ingen kommer åt mig. Alla pekar på mig med förundran. Sedan flyger jag runt och är lycklig.
OBS! Denna dröm var det längesen jag drömde.

Nr 2. Jag blir jagad. Polisen, Militärer, människor. De skjuter för att döda. Allt blir en evig flykt, ingen vila, ingen ro. Bara springa. Överleva, inte leva.
OBS! Drömde denna dröm senast igårnatt

Nr 3. Jag ligger och solar på en strand. Plötsligt ser jag en tsunami som närmar sig. Jag försöker fly uppåt mot land, men jag sugs ner i sanden. Jag försöker kräla mig uppåt , men tillslut komemer vågorna och försöker suga ner mig i havet.
OBS! Var ett tag sen jag drömde denna dröm.

Nr 4. Jag åker skridskor. Det är jättehärligt. Plötsligt tar isen slut och jag åker på asfalt. Det slår gnistor om skridskorna och jag blir jätterädd för att de ska gå sönder.
OBS! Var inte så längesen jag drömde denna dröm.

Nr 5. Jag är i skolan. Plötsligt upptäcker jag att jag inte har några kläder på mig. Desperat så försöker jag gömma mig , men alla stirrar på mig och skrattar.
OBS! Denna dröm var det längsen jag drömde.

Nr 6. Jag är hemma ute på gården och plötsligt kommer hästarna springande mot mig. De tänker döda mig. Jag kämpar för livet för att överleva.
OBS! Drömde denna dröm senast igårnatt


Så, nu vet du allt om mitt undermedvetna. Själv så kommer jag nog aldrig förstå mig på det helt och hållet. Vi får väl se.

Önskelista? Fast inte riktigt

Fredrik ska erkänna några saker :)

1. Nån del i min hjärna stör sig på folk som är bättre än engelska på mig. VARFÖR? Jag förstår det inte :o Men eftersom jag är uppvuxen med att bara BÄST på engelska så blir jag irriterad nu :D Ibland Fredrik, måste man acceptera att man kan vara BRA på saker utan att vara BÄST på dem.

2. Jag vill bli riktigt jävla skrämd, tro mig, det var längesen.

3. Nackdelen med att vara filmnörd är att man har sett alla bra filmer redan.

4. Jag vill flyga.

5. Jag vill ha sommarlov. (Vilken vis människa satte ihop två så underbara ord? Sommar + lov)

6. Jag vill ha sex.

7. Jag vill bli kändis-

8. Jag vill ha långa diskussioner med dig, men det är inte alltid du har tid

9. Nej nu räcker det med

FULLFÖLJ DITT ÖDE FREDRIK

Så förlåt dig själv

Så förlåt dig själv

Du kommer leva med dig själv hela livet
Du kan inte ständigt leva i flykt för dig själv
Du ser besvikelsen i deras ögon, Du räcker inte till
Så förlåt dem

Du kommer inte gå segrande ut ur striden
Du kan inte vinna det här slaget
Du ser triumfen i deras ögon, Du är för svag.
Så förlåt dem

Du kommer inte att bli som dem
Du kan inte bli älskad
Du ser förakten i deras ögon, Du är förlorad
Så förlåt dem

Du kommer att segra när du är beredd att dö
Du kan överleva där de andra inte kan
Du ser skräcken i deras ögon, Du är odödlig
Så förlåt dem

De kommer inte att förlåta dig
De kan inte längre se dig i ögonen
De ser hatet brinna i dina ögon, Du är Hämnaren
De ber om förlåtelse, Men du förkastar den

Tillslut är du ensam , men de finns inte mer
Du skriker om förlåtelse, men ingen svarar
Du försöker ta ditt liv, men du är odödlig
Du försöker få dem tillbaka i livet, men de har förlorat

Du står kvar som ensam segrare
Din största styrka är din största svaghet
Du vill dö för du har inget att leva för
Du vill leva för du har inget att dö för.

Så förlåt dig själv

Carry me home

GAH är helt tung i kroppen och vet inte vad jag ska ta mig till. Kort dag i skolan iallafall. Nu tänker jag däremot läsa Carrie <3 BÄSTA BOKEN JAO


OH WAI

JAAAAAAAAAAAAAA! skriker min mage. Mamma har bakat bullar!
NEEEEEEEEEEEEEEEJ! vrålar mitt samvete. DU SKA TRÄNA INTE ÄTA DIG TJOCK.


(Jo, det där med livet är inte lätt har jag konstaterat.)

Idag köpte jag en bok. Carrie av Stephen King. Det är andra boken jag läser av Stephen King, men jag har bestämt mig att han ska bli en av mina favoritförfattare. Vet ni vad? Det är på god väg. Efter ha läst första sidan i boken så visste jag att jag skulle älska den, men jag tänker inte gå på några detaljer nu. Iallafall, när jag var i bokaffären och var på väg att betala boken så fick jag höra från han i kassan att det var den första Stephen King bok han läste och att han hade älskat den. Jag log åt honom men innerst inne så ville jag bara skrika ut min lycka över att han sa så. Varför då undrar ni? Jag är inte säker, men jag kände mig hedrad på något sätt. IALLAFALL, nog om det. Ska läsa sönder den så fort jag har "tid".

Sen har det ju faktiskt hänt en väldigt intressant sak i skolan :D På samhällskunskapen så var några i klassen på studiebesök på tingsrätten! Eftersom jag har bott i skogen förr så fick jag ju inte göra något sådant i 9an, så jag var jätteexalterad för att göra det nu! Det var nog ett av de mest spännande sakerna jag har gjort på länge. VERKLIGEN, satt väl där i ca 2 timmar (kollade aldrig på klockan en enda gång) och antecknade fanatiskt. Är så sjukt taggad på att bli jurist nu. NI ANAR INTE!


Nu har jag ätit upp mina bullar :( VART ÄR MIN MOTIVATION FÖR ATT GYMMA? Den försvann med den där bullen ner i magen. Aja, nu räcker det. Förväntar mig inte att ni är så dödligt intresserade av konkreta saker i mitt liv.

CYA!


Ignorance is bliss

Dramatiskt!

Såg en intressant film igår. Det sjunde inseglet, ringer det några klockor? Ifall det inte gör det så behövder du inte oroa dig. Det är lite före vår tid. Sen kanske inte en 50 år gammal svartvit film intresserar dig, men jag blev väldigt imponerad.

Filmer ska ha BUDSKAP. Inte som alla dessa actionfilmer med explosioner varje minut...(Transformers 2 *HOST*)

Jag har en lång lista på filmer jag älskar och jag tänker skriva den nu. Dock inte i någon speciell order eftersom alla dessa filmer får mig att känna olika saker.

The Shawshank Redemption
American Beauty
Fight Club
Forrest Gump
Oldboy
Saving Private Ryan
Schindler's List
The Fountain
The Green Mile
WALL-E
Donnie Darko
The Lovely Bones

OBSERVERA att alla de här filmerna är drama. Kanske jag får för mig att göra en annan lista nån gång av en annan genre. Så ifall du inte är något stort fan av drama, BLI DET NU och se de här filmerna som förändrade mitt liv.

Så vad tycker du om de här filmerna? Är dom totalt kassa eller är någon av dom det bästa du har sett? Vilka är dina favorit(drama)filmer?

Och vänta, en sista grej... IGNORANCE IS BLISS

Ignorance is bliss

Ignorance is bliss.

Nu ska jag sova, så det här inlägget var helt onödigt.

HEJS

http://www.youtube.com/watch?v=cLzJS9VLjW8

Idag har jag filmat något vackert. Ta gärna din tid och titta på det. Eftersom jag inte vet hur man gör länkar (A) så kopierar jag bara in den här.

ENJOY!

http://www.youtube.com/watch?v=cLzJS9VLjW8

Klåparen

Kommer alltid så bra stämning när jag lyssnar på Kent. Haha, en dag vill jag skriva lika bra texter som Joakim Berg, men en dag känns så långt borta. Jag är en gummisnodd som du långsamt drar ut. Jag blir mer och mer utdragen och spänd. Plötsligt så släpper du taget och jag drar ihop mig och flyger iväg. Jag blir fri. Men den dagen har inte kommit än. Nej, inte än. Längtar ihjäl mig nu till Kent konserten 3/3 på min födelsedag.

MEN, tänker bege mig till en annan värld än den här nu. Tittar väl in här sen i all nyfikenhet och spanar efter kommentarer. Det är lika roligt varje gång. Iallafall, jag skulle gå.

HEJS!

Jag är glaset

Så många personer, så många röster som plötsligt ropar samtidigt. Jag försöker urskilja vart alla röster kommer ifrån men hela världen ropar. Den skriker efter mig. Tillslut ger jag efter. Jag öppnar mig själv och alla stormar mig. Tillsammans blir vi ett, tillsammans är vi hela världen. Vi är människor och gud, det spelar ingen roll. Tillsammans är vi odödliga.

Jag skulle kunna älska dig. När jag ser någonting du har skrivit så fylls jag av DIG. När du läser någonting jag har skrivit så fylls du av MIG. Hela livet är ett evigt fyllande och tömmande. Jag är glaset och du är vattnet. Fyll mig. Gör så det svämmar över. Gör så hela världen drunkar i din orkan av tankar. Gör så luften tar slut, det sista tomrummet att fylla. Först då kommer du förstå. Förstå då kommer vi älska varandra. Den enda vägen dit är din väg.

Sedan startar vår väg.




ARGHHH

JAG LACKAR!

Varför?

För jag klarar det här själv. Jag har alltid gjort det. Det har alltid varit jag. Inte du. Du fanns aldrig där. Jag kan leva ensam och att jag lever nu är ett bevis på det. Sluta försök hjälpa mig. Sluta tryck upp sanningen i ansiktet på mig. Jag klarar mig ändå, som alltid.

Jag behöver bara en knuff. Jag behöver inte lyftas. HALLÅ? Det är det som är skillnaden. I slutändan vinner jag alltid över mig själv och på det sättet är jag oslagbar. Alla mina inre kamper vinner jag.

Varför?

För jag kämpar dem själv. Du kanske gör det lättare ibland, men det är fortfarande JAG som kämpar dem. Inte du. Genom att försöka utkämpa dem åt mig så försvagar du både dig och mig. Om du verkligen vill hjälpa mig så låt mig vinna mina inre kamper och bli starkare än någonsin. För det är det styrka är. Inre styrka. Inte den motorväg som du erbjuder. Jag vill inte ha den. Jag hugger min egen väg genom en djup djungel och går segrande ut. För jag tror på mig själv. Jag är Fredrik och jag är helt jävla oslagbar.

MEN

Känns som om jag har förlorat mina superkrafter i svenska. VART TOG DOM VÄGEN? Allt jag ser är VG. För mig så finns det två betyg i svenska. Det är IG och MVG. Hård krav? ICKE. Det finns inget annat. Men nu när alla VGn börjar strömma in är det ett tecken på att jag börjar förlora min förmåga.

VAD SKA JAG GÖRA? Känner mig vilsen.

Detärsvårtatthittabrarubrikerpåallainlägg

Just nu känner jag bara för att tacka alla som läser min blogg. Fast egentligen har jag inte fattat varför ni gör det:D Jag skulle aldrig orka läsa min egen blogg. Hur står jag ut med mig själv? LALA

Sen är det en grej om er anonyma personer. Det är er som jag tänker mest på. Försöker lista ut vem det kan vara! Kanske får jag en vacker dag veta det, eller så går jag och grubblar på det resten av livet. VEM VET? Oerhört spännande. Det är nästan som att ha hemliga beundrare? NEJ, nu börjar det gå över styr. Glad att ni finns där iallafall. Ni gör mitt liv spännande.

Men missförstå mig inte, självklart är det jättetrevligt om du skriver vem du är också. Nu tänker jag inte skriva så mycket mer. Min iskalla säng väntar :)

LALA.

Fritidsintressen

Alltså, det här med min fritid börjar gå över styr. Därför tänker jag göra en lista av saker som jag kan döda min fritid med. Sen om DU har något förslag eller någon synpunkt på vad jag borde spendera mer tid på så vill jag gärna höra det. Ta chansen nu! Du kan få ett väldigt stort inflytande på mitt liv!

Förslagslista

  • Skaffa en flickvän
  • Börja gymma
  • Spendera mer tid på läxor och prov
  • Kasta pil
  • Läsa mera böcker
  • Rita mera
  • Lära mig spela nåt instrument
  • Gissa gåtor
  • Fotografera
  • Filma mer
  • Samla på skalbaggar


OBSERVERA
att jag var tvungen att ta några oseriösa förslag för att lätta upp stämningen. Men det är helt upp till dig att tycka vad jag borde göra mer eller mindre av. Fast i slutändan är det ändå jag som bestämmer. Det är ju faktiskt mitt liv. Dock så är ju en del av det , så jag tycker att du kan tycka till på de här punkterna!

Väntar på din kommentar :)

Hmm

lala.

Jag har för mycket fritid.

lala.

Vad är klockan?

Det var längesen jag kände den känslan. Men jag saknar den inte. Nej, inte längre. Vissa saker kan man bara uppskatta i själva händelsen. Vissa händelser går inte att återuppleva. Det är så patetiskt, vad har hänt med mig? Det är exakt som för 4 år sen fast VÄRRE. Det har kommit till en helt ny nivå. Läskigt, men jag tänker sluta nu. Det finns inget att hämta där. Ingenting för mig. Jag kom dit naken men jag gick därifrån flådd.

Jag känner mig som en klocka som har stannat. En klocka som någon har glömt att laga. En klocka som någon har lagt på hyllan som någon säger att den ska laga klockan nästa vecka. Men klockan ligger bara där och samlar damm. Klockan har stannat, men det har inte världen. Ingen kan stoppa tiden. Ingen kan stoppa saker från att hända. Tiden har sådan otrolig makt över oss. Den äger mig. Jag är tidens slav och det är ingenting jag kan göra åt det. Tiden är min gud och jag ber till den att gå snabbare. Det här är inte en kamp mot klockan. Vi är alla klockor. Slavar åt tiden.

Kan du laga mig? Ifall du inte kan laga mig, känner du någon som kan? Snälla, jag vill leva igen. Inte överleva. Låt mig inte bara ligga på hyllan och se mitt liv långsamt ticka iväg. Livet är en nedräkning och det är inget vi kan göra åt det.

Du och Jag

Jag älskar dig. Jaa, jag menar dig, du som läser det här. Jag skiter i vem du är och jag skiter i vad du har gjort. Jag älskar dig och jag behöver dig. Här och nu. För nu när du har börjat och håller på att läsa det här, så är du min. Självklart kan du sluta läsa, men då dödar du mig. Du vill inte göra det. Att tänka tanken är lätt, men sen blir det svårare och svårare.

Jag önskar att du vore här just nu. Jaa, du. Ta bort mig. Glömt allt om mig. Just nu är jag bara jag och du är du. Så låtsas att du vore här just nu. Med mig. Och inte "mig" som i Fredrik. Vi är inga individer längre. Vi är bara människor.

Bara människor.

Du och Jag.

BörjaslutA


Blev ledsen igår när jag läste ut sista Harry Potter boken. Självklart har jag läst den förr och igår kände jag samma känsla. ENSAMHET. När resan når sitt slut går alla skilda vägar och blir lyckliga. Dom skaffar familj och blabla. Dock inte JAG för jag kan inte fortsätta läsa. Jag kan inte ta del av deras liv efter den stora resan.
Målet betyder ingenting. Det är resan dit.

Sen finns det ju ett slut som jag hatar och älskar mer än allt annat. Slutet på Narnia böckerna. Fan för dig C.S. Lewis. Vet inte om jag ska hata eller älska dig.

MEN DET SPELAR INGEN ROLL. För allt tar ändå slut. Snart tar min favvolåt slut (Kings and Queens - 30 Seconds To Mars), snart tar jullovet slut. Kom igen. Allt tar slut. Så låt oss göra det så vackert som möjligt.

Nu medans Harry Potter står och skrattar åt mig i bokhyllan så tänker jag göra mitt slut så vackert som möjligt. "Vilket slut?" Kanske du undrar.

Ånej, det har inte börjat än.

HJÄLP MIG!

Jag åker skridskor. Det går väldigt fort. Men plötsligt tar isen slut och det blir asfalt istället. Det slår gnistor om skridskorna, men jag behåller samma fart.


VAD BETYDER DETTA? Det är en av mina återkommande drömmar. Jag känner mig som en idiot för jag tror att Omedvetna-Fredrik försöker säga något till mig eftersom han tjatar så mycket. Så snälla hjälp mig med det här mysteriet!






ps. Antingen måste du förstå mig bättre än jag förstår mig själv, eller så kan du ha feta turen och gissa rätt. Fast det finns ju inget rätt svar? TABBE FREDRIK



RSS 2.0