Följ min blogg med bloglovin

Ledighet + annat

är det bästa som finns :) Vaknade ungefär 5 gånger på morgon med jämna mellanrum. Orkade aldrig kolla på klockan så det blev 2 som jag gick upp >.< Alldeles för sent. Det blev pizza till frukost och lugn och ro eftersom ingen var hemma !

Sen vid 4-tiden var det dags för tandläkaren. Tror det var första gången jag var i skärplinge på flera månader :o
Jag är nog min tändläkares favorit patient, eftersom jag varken snusar,röker eller dricker LÄSK :o Så nu vet du det ^^

Nu är klockan cirka halv 8 och jag funderar på ifall jag ska göra matteläxan :) Jag säger till mig själv att jag gör den SEN. Och det brukar ha samma resultat. Ifall du vill ha saker gjorde, gör dom aldrig SEN >.<
Bara för det så ligger matteboken där och ser jättelurig ut. Kan nästan höra hur den skriker JOBBA I MIG , SKRIV I MIG, AAAAAAH.

Typ så :/

Såg förövrigt en världens bästa filmer idag  :) Den är koeransk. Sen fick jag veta att dom ska göra en amerikansk version av den filmen . SUCK, och Will Smith kommer ha huvudrollen i den filmen. EN ÄNNU STÖRRE SUCK. Han passar inte för fem öre i den filmen. Visst, det är Steven Spielberg som ska regissera den. MEN ÄNDÅ.

Filmen heter Oldboy, och varför jag ÄLSKAR den är att den är mörk och hemsk :D
Arg



Det här är ju trots allt ingen filmblogg, men eftersom jag är en stor filmnörd så kommer det komma nån kommentar om nån film ibland^^


"Skratta och världen skrattar med dig, gråt och du gråter ensam"



(Det är fusk att googla alla citat som står på min blogg )



(Vad har jag sagt om paranteser ?)

Syftet med det här

Syfte med att skaffa en blogg ? Varför sitter jag och skriver det här egentligen kanske du tänker ?:)

För det första:

Jag behöver nånting att göra ! Annars sitter jag bara och kollar runt på internet. Fast är det här vettigare då ? Jag vet inte ! Men det är stimulering för min hjärna. Tror jag :) ...

För det andra:

Att få dig att se världen ur mina ögon, kunna inspirera DIG och många andra som läser det här. Inspirera till vad, kanske du undrar ? Se varje dag som ett nytt äventyr, från det att du vaknar och till det att du lägger dig för att sova igen.


Och till sist...


Det där lät dramatiskt ^^ Alla inlägg kommer inte vara så där seriösa, lika lite som att mitt liv är så seriöst. Imorn kommer (oj nu börjar jag lova saker) det ett nytt inlägg med lite mer detaljer och kommentarer om mitt liv.

Oj, höll på att glömma det viktigaste :)
(Ta inte det som står inom mina paranteser på fullt allvar)

Hej du!

Eftersom du av nån anledning, läser det här, så förvänta dig inte att det ska stå nåt smart här dom senaste dagarna :D Men jag ska försöka lära mig hur det här funkar så snabbt som möjligt! Sen får vi se :D

Det här blir alltså mitt första inlägg. Det första av många ? Jag har ingen aning :) Beror på hur kul det här är. Vi får väl se!


RSS 2.0