Följ min blogg med bloglovin

**

Jag saknar dig.

Mannen i spegeln.

Han som log.

Jag saknar mig.


Ironi kallas det.

*

Saknar dig.

Beslutsångest

WEEEEEEEEEEEH!


Älskar ledighet just för att jag SLIPPER göra någonting. Snart så är dock nyår och jag är osäker på vart jag ska ta vägen. Men jag vill ABSOLUT inte stanna hemma här och vara med mina kusiner som är 4 och 6 år gamla :o

Nu tänker jag chilla resten av kvällen/natten så ifall du är lika sysslolös som mig, då kan du och jag prata lite TYCKER JAG !

lala.

Du och jag döden


Vem du än är så kommer jag aldrig leva upp till dina förväntningar.
Vem du än är så kommer jag alltid göra dig besviken.
Vem du än är så kommer jag alltid älska dig för den du är.
Vem du än är så kommer jag alltid finnas där för dig.

Ifall jag ser dig på bussen ska jag tänka på dig. Vem du än är. Ifall ingen annan gör det så tänker jag göra det. Du kommer inte att förstå. Ingen kommer att förstå. Bara jag kommer att förstå. Jag förstår varför jag förstår och jag hatar det. Att veta. Du behöver inte veta. Ingen behöver veta. Bara försöka förstå. Det är allt jag begär.

När du går av bussen så kommer jag inte tänka på dig längre. Tillslut måste jag släppa taget. Jag orkar inte hålla kvar. Ovetande och oförstående går du av bussen och du försvinner ur mitt synfält, ur min värld. Kommer jag se dig igen fast vi egentligen aldrig har sett varandra?

I skolan finns så mycket ansikten. Så många olika personer. När jag ser er i ögonen får jag en skymt av någonting. Något hemligt. Något privat. Samtidigt ger jag någonting tillbaka. Tillslut så måste jag släppa taget. Jag orkar inte hålla kvar. Ovetande och oförtstående så går du vidare i korridoren och försvinner ur mitt synfält, ur min värld.
Kommer jag se dig igen fast vi egentligen aldrig har sett varandra?

Vi hade aldrig någon början. Vi var början och vi kommer vara slutet. Ett slut på en tidlös tid. Tillslut så måste vi släppa taget. Vi orkar inte hålla kvar. Ovetande och oförstående så går vi skilda vägar och försvinner ur varandras världar.
Kommer jag se dig igen fast vi egentligen aldrig har sett varandra?

Under min tid har jag accepterat mitt öde, som samtidigt är min största skräck. Med huvudet högt så går jag min ensamma väg som jag kan se slutet på. Ensam och bortglömd. Tiden försvinner och allt jag har kvar är mina minnen. Från en tid då jag var lycklig, men jag kastade bort det. Min sista period är livet kommer att vara tyst, mörk, kall och ensam. Jag har slutat fråga mig själv varför. För jag svarar inte på det. Jag vet varför. Jag förstår varför jag förstår. För det är ingen annan som förstår och det måste alltid finnas någon.

Nu kanske du förstår lite, men du har bara doppat tån.

Jag kommer aldrig att se dig igen.

Sluta hata

Det är jämt på natten som jag blir så, vad ska man säga, djup och förstående? :o

Efter en LÅÅÅNG dag så sitter jag här ensam och övergiven och funderar på hur elak jag är ibland. För JA, jag kan vara riktigt jävla elak. Det har blivit bättre sen högstadiet, men det sitter fortfarande kvar. Den sidan av mig gömmer jag ganska bra, men tillslut kommer den och anfaller ! Den elaka sidan hatar hela världen och allra mest sig själv. Den älskar att se andra lida. Den vet precis vad den ska säga för att få dig att börja gråta. Det enda målet den har är att orsaka lidande även om den själv lider av det.

Så varför berättar jag om mina elaka sida? :o JO av en viktig anledning. När man ska försöka förstå en person så måste man se hela bilden. Inte bara titta på det man gillar. Man måste se hatet rätt i ögonen för att konfrontera det. Man måste ta allt skit från min elaka sida, bara för att hoppas att den goda sidan kommer och ställer allt till rätta igen. Den goda sidan får alltid ta smällen. Det är alltid den som får säga förlåt.

Min elaka sida kommer alltid att finnas där. Den kommer alltid att hata dig. Men inte för vad du har gjort, utan för vem du är. Det som sårar dig mest kommer den skratta åt. Och ständigt så kommer den goda sidan vara där för att ta smällen. Smällen från dig. Bekämpa inte hat med hat. Då föds det bara mer hat.


Hata inte min elaka sida. Älska den. För den är inte bara en sida, den är en del av mig.

Och jag älskar att bli älskad för den jag är.


Gör du också det ?

Börja älska.

FOKUSERA FREDRIK

Wow. Har just sett en helt jävla awesome film. The Fountain.

Jag försökte skriva någonting om den här. Men det gick inte. Hur beskriver man en känsla?

Just nu vill jag bara dö. Men inte för att livet suger. Utan för att det verkade så vackert. Att lösas upp i ljus och bli odödlig.




Det låter lite vansinnigt :D men VILKEN effekt den filmen hade på mig. Hoppas den har det på dig också :)



NU tänker jag lämna alla självmordstankar och tänka lite på att det är jullafton snart ! Minsann vad kul det ska bli att öppna alla fucking paket som ligger där under granen och frestas :o MEN IMORN SKA DOM DÖ!:D Allt paketpapper ska brinna i helvetets eldar (Iallafall i vår brasa) medans jag iskallt ser på.


Det här inlägget tog ungefär 2 timmar att skriva, och det är ett bevis på hur bra jag är på att fokusera på saker och ting. MEN NU ska det få ett slut.

Ha en bra jul ! :)

FREEDOM

ÄNTLIGEN jullov. Efter en mycket kort tisdag så är jag hemma igen :) Just nu har Gurra och Mamma farit till Gävle och ska köpa ny xbox ! Förhoppningsvis så kommer det inte kosta mer för mig än en tusenlapp.

Min hjärna har inte vant sig än att det är lov :D Det kommer nog ta ett tag. Nu tänker jag trycka en film , sen får vi se vad som händer.

tjao.

DO NOT FEED THE TROLLS

Första regeln på Imdb, DON'T FEED THE TROLLS. Men jag hoppar den idag.

Citerar Anti Garanti, ni kan se hans kommentar själva, men jag valde att koperia den här.

"Oj, denna skrivning gjorde så att jag tippar på att du är homosexuell. Vilken hetro "kille" skriver om bibeln och att älska vem man vill. kamma till dig och skaffa dig en brud ist för att sitta och skriva sånna här lite smått homosexuella inlägg.. Ja, jag är homofob tycker det är äckligt när killar är med killar !"


Svar till Anti Garanti:

Varför i hela världen skulle jag bry mig om ifall du tror att jag är homosexuell ? Jag vet att jag inte är det :) Och världen är inte uppdelad i bögar och vanliga människor. Vi är alla människor. Till och med du Anti Garanti :)

När jag ser vad du skriver så tycker jag synd om dig. Jag önskar att jag kunde hjälpa dig att se hela sanningen. Men du blundar bara. Och när du väl tittar så ser du bara det du vill se. Jag var så en gång i tiden och jag hatade det.

Du kommer säkert förneka det, men jag hade faktiskt en brud förr. Inte så längesen faktiskt. Det var en lycklig period i mitt liv :)

HAHA tillsist är jag förvånad över att du ens läser vad jag har att skriva om. Du kanske blir bög av att läsa allt det här ? ELLER ? Se dig själv i spegeln och tänk efter.

Men ifall det är som du säger, att du är en helt vanlig heterosexuell pojke. Gå då till din brud och var med henne.

Riktiga killar litar på sin självkänsla. Nej, inte riktiga killar. Hela människor. Är du en hel människa?

Nej, du är en trasig människa.

"bögjävel"

Haha jag uppskattar kritik på min kära blogg, och jag därför är jag tvungen att skriva det här inlägget.

NÅGON har fått intrycket att jag är homosexuell :o Och vet du vad ? FÖRMODLIGEN så hade jag hållt med den personen ifall jag inte kände mig själv. Självklart har jag mina bögiga sidor, men har inte alla det? :o DJUPT innerst inne är vi alla bögar. Stämmer det ? :D

NEJ!

En smart människa sa till mig en gång att bög är något  är och ingenting man blir. So let's hear it. Ledsen att göra alla homofober och osäkra killar besvikna, men jag är inte bög.

Ett rolig grej med dessa killar är att de är SÅÅÅÅ rädda för att förknippas med homosexualitet. Varför? Tyvärr så har jag aldrig fått en redovisning för det, men jag har mina gissningar.

Vissa killar som är homofober, ÄR faktiskt bögar. Varför då? :o Kanske för att de i alla år fått höra att det är fel och att det är så jävla äckligt. Då blir de så osäkra, och samtidigt som de hatar andra bögar, så hatar de en del av sig själva:)

Sen kommer den stora frågan. Är det FEL med homosexualitet ? Det är vid den här punkten som de felsta homofober blir väldigt pålästa när det gäller bibeln. I bibeln så är det förbjudet med homosexualitet. Men i modern tid så tycker jag bibeln är en ganska dålig referens.

Seriöst, vem av oss heterosexuella människor har någon rätt att säga att det är fel ? Angår det oss ? :D NEJ. Alla ska få älska vem fan dom vill.

OCH till den sista punkten som jag vill ta upp. Jag har just försvarat homosexuella. Gör det mig till en "bögjävel"?

Tyvärr inte, ni anonyma homofober. Bli lite säkrare på er själva istället. Skaffa lite självkänsla.


Världen skulle vara en så mycket bättre plats.

IT'S CATCHY !

Kände för att skriva nåt en sån här lugn Söndag. Jag längtar bara till skolan för att det ska gå fortare till lovet.

Och jo, anonyma kommentarer uppskattas :o SÄG VAD DU TYCKER. Ingen kan spåra det tillbaka till dig. Inte ens jag :)




På andra sidan floden,
där står du.
Du väntar tills det svalnar,
då flodens bredd smalnar.
Du vill att jag ställer mig bredvid dig,
men gnistorna hindrar mig.

På andra sidan floden,
där sitter du.
Du väntar tills mörkret försvinner,
då hela världen brinner.
Du vill att jag sitter bredvid dig,
men hettan hindrar mig.

På andra sidan floden,
där ligger du.
Du väntar tills tystnaden anländer,
när allt du ser är bränder.
Du vill att jag ligger bredvid dig,
men lågorna hindrar mig.

På andra sidan floden,
där står vi.
Tillsammans så brinner vi i evigheten,
men vi saknar friheten.
Tillsammans så släcker vi vår låga,
vår eviga plåga.

På andra sidan floden,
där finns ingen mer.
Efter elden finns inga spår,
i sanden där man går.
Ingen ska minnas eldens farväl,
bara dess odödliga själ.




Du bestämmer

Vill skriva nåt djupt här, men jag kommer inte hinna skriva mycket. Tiden bara flyter iväg.

Det är den där känslan. Eller de där känslorna. Att hata och älska sig själv. Livet älskar balans. Sen är de där andra känslorna. Att hata och älska andra. Jag tror det är lättare. För man utgår hela tiden ifrån sig själv.

Tänk efter nu. Vad gör dig lycklig som människa ? Vad älskar du i livet ?

Vi kan ta mig som exempel :) Jag älskar att lyckas med saker. Jag blir lycklig att se andra lyckliga.

Sen finns det de mindre bra känslorna.

Tänk efter nu. Vad gör dig sorgsen som människa ? Vad hatar du i livet ?

Ännu en gång tar vi mig som exempel :( Jag hatar att göra mig själv och andra besvikna. Att se hoppet försvinna ur deras ansikten som vatten torkar. Jag blir olycklig att hoppas. En vis människa sa en gång till mig att hoppet är det sista som lämnar oss innan vi dör. Men det stämmer inte. Hoppet är en parasit som äter och suger ut varenda bit av positiv OCH negativ energi i din kropp. Till sist så omvandlar den det till negativ energi och spyr ut den över hela dig. Men ifall den omvandlas till positiv energi då ?

Då är det inte hopp längre. Då är det en sanning som du gillar.
Vissa säger att jag är en negativ människa. Varför ?
För att jag väljer att se sakers sanna natur, och inte blunda för det som gör ont.

Men jag vill så gärna blunda. Jag vill så gärna låtsas. Jag vill drömma att jag flyger som jag inte har gjort på så väldigt länge. Jag vill flyga och vara fri. Inte bli jagad och tvingas överleva.

Leva eller överleva livet ?

Du bestämmer

MEEEEEEN

En riktig skitdag som inte kommer bli bättre dom kommande fyra timmarna :) Har stor lust att redogöra för hur jävla dålig den var, men jag vill inte återuppleva det igen. Så vi sätter punkt här.

hej.

Fredrik hatar hemligheter

Allt eftersom att julafton närmar sig så rullar julklapparna in. Alla i min familj retar mig för att jag inte vet vad det är i dom jävla paketen :o Varför ska man slå in dom ? Kan man inte bara få veta vad det är ? AAAAAAAAAAAAAAAH! Jag har bara önskat mig en fucking grej, men ändå får jag hur många paket som helst. GUD.

Iallafall så tänker jag ta mig friheten och berätta en liten historia, eller nej, faktiskt två historier :) Skriver det nu när jag har det färskt i minnet.

Det är en julafton för många år sen. Jag kanske var sex år. Klockan är halv sex på morgon. Jag  hade lika dåligt tålamod som på den tiden :) Jag springer upp och väcker mamma och pappa och säger attt jag vill öppna julklapparna. Men nej. Jag är tvungen att vänta tills kl 7. När det är tio minuter kvar så orkar jag inte vänta längre. Jag plockar på mig alla julklappar under granen ( vi får bara öppna ett paket på morgonen ) och springer upp till mitt rum. Sedan så ställer jag för möbler för min dörr. Sen hör jag hur gurra skriker att jag har tagit alla paket. HJÄLP!

Pappa går emot mitt rum och försöker öppna dörren. Men det går inte ! Min plan funkar, alla möbler står i vägen. Jag börjar slita upp paketen av hjärtans lust och är helt exalterad. Men tyvärr hinner jag inte öppna så många innan pappa lyckas bryta upp dörren och ta tillbaka paketen.

Åh. Det var äkta lycka :D Sen kom elaka pappa och sabbade

Sen är det ett till minne. Då var jag lite smartare :D

En annan julafton. Jag är några är äldre. Den här gången gör jag inte misstaget att väcka mamma och pappa. Klockan är nu 7. Tyst glider jag nedför trappen som en skugga. Det ända man hör är Gurras upphetsade röst däruppe. Han har väckt mamma och pappa för att tjata om julklapparna.
Jag ler åt mig själv :) Så listig jag är ! Jag plockar på mig mina julklappar och sätter mig i hörnet i vardagsrummet. Jag drar fotöljen mot mig och jag är skyddad mot omvärlden. Bara jag och mina julklappar! MWAHAHAH!!

Men ack ack, mamma och pappa la märke till tystnaden och funderade på vart jag var. Så jag blev tagen på bar gärning igen. Stackars Fredrik :(




Så ifall du tänker ge mig en julklapp, se upp :)


Jaa du

Måste ta och skriva historian och engelskan snart. Är så otaggad :( Sen har jag slackat med bloggskrivandet också, men det har varit och ÄR så mycket i skolan.

Snart är det jul iallafall. Kul med jul :)


NU BLEV JAG STRESSAD. Lär ta och skriv historian nu!

Ha det !

hm

HEJ!

Historian kvar, engelskan, 3 läsloggar + franska läxa.

Så jag fattar inte varför jag slösar bort min dyrbara tid här !

HEJDÅ!

Luck...Runs...Out...

HUNT YOU DOWN WITHOUT MERCY, HUNT YOU DOWN ALL NIGHTMARE LONG!




Sitter och dunkar Metallica för fulla muggar :D Efter en kort onsdag så är jag hemma och pustar ut. Känns som att jag har ett berg av uppsatser och skriva, men det blir inget sånt på ett tag (A) Fredrik behöver vila lite :)

Igår blev jag glad. Du gör mig glad :) Önskar att det fanns fler som du.

Someone like you.

Nu tänker jag lägga mig och läsa ett tag :D HA DET





LUCK RUNS OUt-AH!

RSS 2.0