Vi har inte så mycket gemensamt längre...

Det absolut värsta i hela världen som någon kan säga till dig.

"Vi har inte så mycket gemensamt längre..."

Syftar först och främst inte bara på kassa kärleksförhållanden, däremot vänskapsförhållanden. Har du glidit isär från någon du älskar eller någon du tycker om? Visst är det en okontrollerbar känsla? Man ser hur sprickan bara växer och växer, men man tänker inte så mycket på det , för det går så pass långsamt. När du tittar igen så ser du att det har uppstått en klyfta mellan er, där då står inför ett ultimatum: Välj vilken sida du ska stanna på, för du kan inte välja båda sidor om sprickan. Den sida du väljer kommer du få leva på ett tag, kanske resten av ditt liv.

Det är då du kan få höra är den absolut värsta meningen i hela världen. "Vi har inte så mycket gemensamt längre". Vad gör man då? Ska man kasta sig i sprickan mellan de båda plattorna som man slits emellan? VILKET VAL! Det är ju även våra val som avgör vilka vi är, så du kanske gör ett val för livet trots allt. Inte just vänval, men val på vem du är. Vem är du egentligen? VARFÖR GÖR DU DET HÄR?

Med tusen frågor dansande i huvudet så fokusera på en sak. Vem du är. Inte vem dina kompisar gör dig till, inte vem dina fiender gör dig till. Utan vem du är för dig själv. Jag tycker det är viktigt. Var inte rädd för världens värsta mening, för den visar bara att du har förändrats. Till det positiva eller negativa? Åter igen.

Du bestämmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0