Run away

"Vi bryter oss in på affären. Vi sparkar ner hyllorna, sliter ut varorna. Tar det vi vill ha. Ingen kan stoppa oss, men nu måste vi fly. Vi springer ut ut affären och går sedan lugnt ned för trapporna.

Men då förråder ni mig till de andra. Ni jagar mig , men jag är snabbare än er. Men tillslut så lyckas ni överlista mig och jag blir fångad. Ni kedjar fast mig i väggen och alla samlas för att se på mig. Alla skriker att jag har svikit dem. Att jag har glömt vem jag är.

En ung man träder fram och granskar mig. Han säger att jag är en skugga av mitt forna jag. Hatet exploderar inom mig. Jag hoppar på honom och slår ner honom. Medans jag sitter på hans bröst så levererar jag flera slag mot ansiktet. Blodet stänker och han försöker kämpa emot, men jag ger mig inte. Tillslut så blir han helt stilla. Mina kläder har färgats röda. Jag reser mig och vänder ansiktet mot folkmassan. Jag skriker: Vem är nästa ?!.

Tystnad. De bara stirrar med sina förvridna ansiktsuttryck. Tystnaden bryts med sirener som hörs i fjärran. Då börjar jag springa.

Jag hör hur det skriker att de ska fånga mig. Att jag ska få lida. Jag kommer aldrig kunna sluta springa. Aldrig."











En av mina återkommande drömmar. Undra vad den betyder ? Om den nu betyder någonting.


lala.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0